A 18-A CONFERINTA DE
MATEMATICI APLICATE SI INDUSTRIALE

14-17 Octombrie, 2010, Iaşi, Romania

  RO     EN     JP
For Romanian click here
For English click here
For Japanese click here
Prima pagina
Noutăţi (Programul conferinţei)
Obiective
Sectiunile Conferintei
Comitetul Stiintific
Comitetul de Organizare
Locatie
Cazare
Transport
Inregistrare si Taxe de Participare
Date Importante
Instructiuni pentru Autori
Contact

CAIM 2010

Academia Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR), Societatea Română de Matematici Aplicate şi Industriale (ROMAI), Facultatea de Matematică a Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi (UAIC), Institutul de Matematică "Octav Mayer" al Academiei Romane, Societatea de Ştiinţe Matematice din România - filiala Iaşi şi Institutul Naţional de Inventică Iaşi vor organiza cea de a 18-a Conferinta de Matematici Aplicate si Industriale - CAIM 2010. Conferinta va avea loc intre 14 si 17 octombrie 2010 la Iasi.

Societatea Romana de Matematici Aplicate si Industriale a fost infiintata in 1992. Este o asociatie stiintifica non-profit, ai carei membri sunt matematicieni, fizicieni, ingineri, chimisti, biologi, economisti si alti cercetatori din Romania, Republica Moldova si alte tari. ROMAI incurajeaza studiul matematicilor aplicate si organizeaza anual Conferinta de Matematici Aplicate si Industriale(CAIM), incepand cu 1993.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este cea mai veche institutie de invatamant superior din Romania continuand, din anul 1860, o traditie a excelentei si inovatiei in educatie si cercetare. Click pentru mai multe informatii
Despre IaşiUltima actualizare: 15 Martie, 2010